Саакашвілі викрили у витраті бюджетних грошей на Ющенка - ЗМІ

Середа, 17 квітня 2013, 21:13

Депутати парламентської більшості Грузії звинувачують президента Михайла Саакашвілі у витратах великої кількості грошей із закритого бюджету спеціальної служби державної охорони.

За інформацією "РИА Новости", загалом недоцільно були витрачені мільйони ларі (1 долар дорівнює близько 1,64 ларі) - гроші пішли на розваги, особисті забаганки, а також подарунки для друзів і родичів.

Як повідомляє видання "Грузія Online", в документації, що стосується видатків бюджету Спеціальної служби державної охорони (ССДО), прописані також й витрати з обслуговування Віктора Ющенка.

Згідно з поширеним прибутковим касовим ордером, всього на лазневе обслуговування Ющенка (у касовому ордері не вказані ім'я та посада) витрачено 591 ларі. Ордер видано 6 квітня 2011 року.

Згідно з інвойсом, обслуговування було розраховане на 7 осіб і в нього входили: медовий масаж, три чайника з чаєм і варенням, по 6 одиниць мінеральної та питної води, 7 одиниць мила, 7 шампунів і 7 пар капців. Інвойс підписаний директором ТОВ "Нарікала".

Інформацію і документацію про нецільові витрати Спеціальної служби державної охорони 17 квітня оприлюднила депутат парламенту Грузії Ірина Імерлішвілі.

Депутат зазначає, що всі ці витрати значаться в прихованих витратах, і до цього часу на них було накладено гриф "таємно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...