Ющенко не ходив у лазню з Саакашвілі, але готовий дати Грузії гроші і мед

Четвер, 18 квітня 2013, 14:59

Екс-президент Віктор Ющенко не був у Грузії 6 квітня 2011 року, але готовий компенсувати бюджету Грузії 400 доларів, які нібито витратив президент Саакашвілі на його прийом.

Так речник Віктора Ющенка Ірина Ванникова прокоментувала "Українській правді" звинувачення на адресу Саакашвілі щодо витрат великої кількості грошей із закритого бюджету спеціальної служби державної охорони.

"Робочий графік екс-президента Ющенка за 6 квітня був такий: Віктор Ющенко проводив засідання Президії Політради партії "Наша Україна" та головував на Політраді партії. Відтак, цього дня Віктор Ющенко працював у своєму офісі в Києві", - заявила Ванникова.

"Віктор Ющенко 6 квітня 2011 року не був у Грузії, а працював в Києві. Я б хотіла усунути усі інсинуації навколо прізвища Ющенка в цій історії", - наголосила вона.

"Інститут президента Ющенка готовий компенсувати бюджету Грузії та грузинському парламенту 400 доларів, які нібито витратив президент Саакашвілі на прийом закордонного гостя", - зазначила вона.

"Сподіваюся, що 400 доларів, які ми готові передати в якості гуманітарної допомоги, допоможуть грузинським парламентарям подолати корупцію в країні та не ганьбитися обрахунком кількості випитого чаю та використаного мила", - додала Ванникова.

"Також ми готові додати жбанок меду, варення та мило з шампунем", - пожартувала речник Ющенка.

"Від себе хочу додати, що примітивність "мильної" дискусії у вищому законодавчому органі Грузії навколо 7 чашок випитого чаю та одноразових капців свідчать про важку інтелектуальну кризу грузинського парламентаризму та грузинської демократії", - сказала Ванникова.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News