Тюремники все ще чекають відповіді Тимошенко про відеоконференцію

П'ятниця, 19 квітня 2013, 13:04

Прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомляє про те, що засуджена Юлія Тимошенко станом на 12:30 не надала відповіді щодо згоди або ж відмови від участі у допиті свідка шляхом відео-конференції.

Зокрема під час спілкування з керівником колонії Колапищіковим, вона сказала, що не знає чи працює кімната відеозв'язку, чи є там можливість встановити зв'язок із судом тощо, повідомляє УНІАН.

На запевнення Колпащикова у тому, що зв'язок працює і він може це продемонструвати, засуджена не відреагувала, пройти до кімнати і пересвідчитися у тому, як насправді може відбуватися відеоконференція Тимошенко відмовилася, - кажуть тюремники.

У зв’язку з тим, пенітенціарна служба змушена чекати на остаточну відповідь засудженої, зазначили в ДПтСУ.

Також керівництво колонії знову звернулося до керівництва лікарні "Укрзалізниці" із запитом щодо необхідності подальшого перебування засудженої у стаціонарному закладі.

Водночас у прес-службі "Батьківщини" заявили, що Державна пенітенціарна служба зробила МОЗ погану послугу, оприлюднивши відео так званого "спеціального приміщення для відео конференції".

"Тюремники тим самим спростували заяву "медиків Банкової" про те, що лідер опозиції Юлія Тимошенко вже начебто одужала та не потребує стаціонарного лікування", - сказано в заяві партії.

Крім того, прес-служба наголошує, що адвокати Тимошенко так і не отримали протоколи допиту Петра Кириченка, якого мають допитати о 16:00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування