Чиновники кажуть, що потопу не буде, а на Кільцевій через воду затор

Вівторок, 2 квітня 2013, 19:07

Жодних серйозних підтоплень на території України протягом цього тижня не очікується.

Про це заявив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

"Жодних суттєвих, особливих гідрологічних змін ні в місті Києві, ні в інших регіонах поточного тижня не станеться", - сказав він.

Водночас за інформацією "Комсомольської правди в Україні", 2 квітня близько 16.00 Велику Кільцеву дорогу в Києві затопило.

"Поки на місце їхали машини МНС та насосні станції, калюжа розрослася до катастрофічних розмірів, а вода почала заливати пішохідний перехід", - зазначено в повідомленні.
 
"Зараз по кільцевій практично не проїхати. Рятувальники намагаються стабілізувати ситуацію. В обидві сторони утворився величезний затор. Очевидці розповідають, що вода починає підтоплювати будинки", - сказано в матеріалі.

У свою чергу прес-служба Київської міської державної адміністрації повідомила, що станом на 15:00 2 квітня у Деснянському районі ліквідовано 9 місць підтоплень.

Зокрема, згідно з інформацією, прибрали підтоплення на проспекті Маяковського, 55. Окрім того, проведені роботи з відкачування води і на трьох ділянках села Троєщина. Зокрема, на розі вулиць Леніна та Фрунзе, на розі вулиць Миру та Дзержинського, а також на перетині вулиць Леніна та Миру.

Також ліквідовано 5 місць незначного підтоплення: на автобусній зупинці "Биківня-2" (вул. Путивльська, 78), на Червоногвардійському провулку, на перехресті вул. Мілютенка та Лісового проспекту, на перехресті вул. Мілютенка та Матеюка, на прибудинковій території вул. Шолом-Алейхема, 5, 6.

Водночас, за повідомленням Державної служби з надзвичайних ситуацій 3-4 квітня на річці Рата в Сокальському районі (Львівська область) очікується підйом рівня води на 0,5-0,8 м над рівнем 2 квітня.

У зв'язку з цим очікується перевищення відміток часткового затоплення будинків та господарських об'єктів в окремих населених пунктах - селах Сілець та Межиріччя.

Інтерфакс-Україна, Комсомольська правда в Україні, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...