Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Призначений "інвестором" керівник ТВі закликав колектив не страйкувати

Вівторок, 23 квітня 2013, 21:51

Призначений "інвестором" новий керівник ТВі Артем Шевченко закликав колектив продовжувати роботу в ефірі.

Про це йдеться в його заяві, розміщеній на сайті ТВі.

"Відбулася зустріч творчого колективу телеканалу ТВі з новим інвестором Олександром Альтманом і співвласником каналу Олександром Кагаловським. Сторони висловили своє бачення корпоративного конфлікту, який відбувається між ними", - сказано в заяві.

"Шевченко закликав продовжувати роботу в ефірі, сказавши, що корпоративний конфлікт не може впливати на творчий процес та блокувати роботу каналу", - йдеться в документі.

"Але щоб зменшити рівень напруження та не створювати умов для зриву ефіру прийнято рішення ставити в прайм-тайм старі програми каналу ТВі", – заявив Шевченко.

Як відомо, TВi у вівторок повідомив, що новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором - Альтман.

У той же час власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу "за допомогою силових структур".

ТВі тривалий час був об'єктом конфлікту в українських і закордонних судах між компаніями, пов'язаними з бізнесменами Кагаловським і Володимиром Гусинським. Останній намагався повернути контроль над каналом або вкладені інвестиції.

Колектив телеканалу ТВі заявив, що страйкуватиме до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Ввечері у вівторок стало відомо, що Шевченко внесений до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівник ТОВ "ТРК" ТелеРадіоСвіт" (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування