Царьов: Заборона червоних прапорів - це перевищення повноважень

П'ятниця, 26 квітня 2013, 14:03

"Регіонал" Олег Царьов вважає, що міськради Львова та Івано-Франківська, заборонивши використання в 9 травня символіку Радянського Союзу, перевищили власні повноваження.

Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів.

"Рішення місцевих рад Львова та Івано-Франківська оголосити 9 травня Днем скорботи - чистісінька провокація, так як для українського народу цей день є великим святом", - вважає Царьов.

"І, незалежно від того, в якій частині країни знаходиться громадянин України, вони повинні мати можливість його відсвяткувати", - додав він.

На його переконання, місцеві ради Львова та Івано-Франківська, заборонивши використання 9 травня символіки Радянського Союзу, перевищили свої повноваження.

"Не можуть місцеві ради вторгатися в повноваження Верховної Ради. Це незаконно. І якщо цьому не покласти край, то подібне беззаконня далі буде набирати обертів", - додав Царьов.

"На жаль, в деяких областях України у місцевих радах більшість мають політичні сили, які вважають себе послідовниками тих, хто воював на боці Гітлера", - сказав він.

Як відомо, раніше Івано-Франківськ і Львів визнали 9 травня Днем скорботи за загиблими у Другій світовій війні і заборонили використання символіки Радянського Союзу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування