Виключеного з ПР екс-мера Сак затримали за хабар

Субота, 27 квітня 2013, 17:10

Кримські правоохоронці затримали за отримання хабара в 30 тисяч доларів екс-мера курортного міста в Західному Криму, який вимагав гроші за надання в оренду приміщень.

Як повідомляє в суботу прес-служба прокуратури автономії, колишньому міському голові прокуратурою Криму повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

"Посадова особа за посередництва інших осіб вимагала 30 тисяч доларів США з підприємця за надання в оренду приміщень і отримала майже половину від цієї суми - 13,5 тисяч доларів США" - повідомили в прес-службі.

В даний час вирішується питання про обрання екс-меру запобіжного заходу. У кримінальному провадженні триває розслідування.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах автономії, затриманим є екс-мер Сак Олег Клюй, якого 24 квітня на позачерговій сесії депутати Сакської міської ради відправили у відставку у зв'язку з поданою ним заявою з проханням звільнити з посади "за станом здоров'я".

При цьому, за інформацією прес-служби Кримської республіканської організації Партії регіонів, 18 квітня рада Сакської міської організації ПР виключила Клюя з лав партії за порушення Статуту партії, невиконання рішень партійної організації, дестабілізацію роботи депутатського корпусу і невиконання рішень фракції ПР у міській раді.

Крім того, рада Сакської партійної організації висловила Клюю недовіру як міському голові, обраному від Партії регіонів, і ініціювала в Сакській міськраді прийняття рішення про дострокове припинення його повноважень як міського голови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування