Опозиціонери намагаються зайти на збіговисько "Регіонів"

Четвер, 4 квітня 2013, 12:01

Депутати опозиції прийшли в будівлю на вулиці Банковій у Києві, де близько 240 депутатів більшості проводять засідання парламенту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", усього прийшло близько 10 "УДАРівців", а станом на 12:10 депутатів від трьох фракцій - близько 15

При цьому в коридорі перед закритими дверми холу, що веде до зали, де проходить засідання, опозиціонерів утримують декілька депутатів Партії регіонів.

Депутати-опозиціонери розмовляють на підвищених тонах, вимагаючи, щоб їх пустили до зали, де депутати більшості проводять засідання парламенту.

Як пояснили кореспонденту УП опозиціонери, які перебувають у будівлі парламенту, УДАРівці пішли на збори більшості, щоб перевірити наявність кворуму.

"Регіонали не пропускають опозиціонерів, зокрема членів легальної лічильної комісії на своє антиконституційне засідання! З усіх сторін купа охорони, а з депутатами штовхається Тедеєв!", - написав речник "Свободи" Олександр Аронець у своєму Facebook.

Раніше депутати більшості заявили, що депутати опозиції можуть прийти і голосувати разом із ним на засіданні, яке проходить у комітетах Верховної Ради, а не в сесійній залі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування