Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов вже чекає із розкритими обіймами ще 20 опозиціонерів

Четвер, 4 квітня 2013, 18:12

У Партії регіонів очікують, що з фракції "Батьківщина" вийде ще близько 20 двох десятків депутатів.

Про заявив депутат, перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, якого цитує прес-служба.

"Ми провели сесію, де були присутні позафракційні депутати, члени фракції Партії регіонів і КПУ. Прийшли також 4 парламентарія, які раніше представляли опозицію. Вони зізналися: їм з "Батьківщиною" не по дорозі, оскільки представники цієї політичної сили працюють на руйнування держави", - додав депутат.

Він також висловив думку, що поведінка керівників опозиційних фракцій "виштовхне з опозиції ще не один десяток депутатів".

"Я думаю, це тільки початок, і ще два десятки депутатів вийде з цієї фракції. Бо люди не можуть перебувати в опозиції, яка свого часу брудними чоботищами топтала Прапор Великої Перемоги", - заявив Чечетов.

"Нормальні люди не можуть перебувати в одному ряду з тими, хто ображає євреїв, називаючи їх жидами. Я думаю, розвалиться, перш за все, "Батьківщина". Там проти Яценюка вже йде ополчення", - сказав парламентарій.

Як відомо, спікер Володимир Рибак на виїзному засіданні парламенту оголосив, що народні депутати Канівець Олег, Немілостивий Віталій, Стаднійчук Роман і Скосар Ігор вийшли зі складу депутатської фракції ВО "Батьківщина".

Пізніше стало відомо, що Немілостивий, Стаднійчук і Скосар внесли подання про відкликання їх заяв про вихід з фракції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування