Автоперевізникам Львівщини заборонили їхати до Києва – УДАР

Субота, 6 квітня 2013, 13:48

Всім автоперевізникам Львівщини заборонено покидати межі області, щоб не допустити виїзду людей до Києва для участі в акції "Вставай, Україно!" 7 квітня.

Про це повідомив голова виконавчого комітету львівського "УДАРу" Володимир Маліновський, повідомляє прес-служба партії.

"На цей момент жоден дозвіл на виїзд за межі Львівської області перевізникам та власникам автобусів не надано. Причиною відмови є дивне формулювання – не можна виїжджати за межі Львівської області, тому що у Києві можливий паводок. Але при цьому забороняють їхати не тільки в Київ, а й в інші міста", - сказав він.

Маліновський додав, що перевізникам в обласному центрі по ліцензуванню перевезень повідомили, що до ранку понеділка жоден дозвіл на перевезення за межі Львівської області наданий не буде.

В той же час, власники перевізників отримали дзвінки з управління внутрішніх справ Львівщини з вимогою унеможливити виїзд людей до Києва.

"Навіть за великі гроші автоперевізники відмовляються їхати до Києва, бо бояться втратити ліцензію на перевезення", - сказав він.

Голова виконкому львівського "УДАРу" також повідомив, що до нього як до представника партії дзвонили працівники міліції та з’ясовували, чи планує львівський осередок організовувати виїзд людей для участі в акції протесту в Києві.

"Рекомендували не організовувати людей і не їхати до Києва. Відбувається чітко спланована протидія приїзду людей на акцію в Києві 7 квітня", - наголосив Маліновський.

Крім того, за його словами, станом на ранок 6 квітня, двом блокпостам вже дана вказівка не випускати автобуси в напрямку Києва, зокрема, це в Рівному та Житомирі, а блокпосту в Києві не впускати їх.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...