Яценюк: найближчим часом Луценко буде на свободі

Субота, 6 квітня 2013, 15:38

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк впевнений, що найближчим часом екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вийде на свободу.

"Ми впевненні в тому, що в найкоротшій перспективі, буквально за тиждень, два чи три, наш політичний побратим Юрій Луценко буде на свободі", - заявив він у Житомирі на мітингу в рамках акції "Вставай, Україно!" в суботу, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Це ваша заслуга. Це заслуга тих людей, які за нього боролись", - звернувся він до учасників мітингу.

Яценюк наголосив, що завдання опозиції – "щоб і Юлія Тимошенко вийшла на свободу".

По завершенню мітингу він повідомив журналістам, що в неділю в Києві в рамках акції "Вставай Україно!" опозиція збере депутатів місцевих рад щодо рішень, ухвалених під час зібрання провладних депутатів на Банковій.

"На території областей не повинні діяти антидержавні акти, які прийняла Верховна Рада, коли вона голосувала "в буфеті" й коли Рибак робив державний заколот на кшталт ГКЧП", - сказав Яценюк.

Як повідомлялося, у п’ятницю уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до президента Віктора Януковича з проханням про помилування Луценка.

Янукович звернувся до Комісії при президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Лутковської та колишнього міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...