Порошенко, можливо, змагатиметься за крісло мера Києва

Вівторок, 9 квітня 2013, 01:08

Одним з кандидатів у мери Києва від опозиції може стати Петро Порошенко.

Про це він сам заявив в ефірі телеканалу ICTV.

"Від влади буде один кандидат, і його прізвище – не Порошенко. Від опозиції, можливо, його прізвище буде Порошенко", - заявив він.

"Будь-який кандидат, який буде висунутий, може розраховувати на мою підтримку, якщо він буде висунутий від опозиції", - пізніше додав Порошенко.

Як відомо, 2 квітня під Верховною Радою відбувся мітинг опозиції, мета якого – досягти призначення виборів у Києві на 2 червня. Однак Верховна Рада досі не призначила вибори в Києві.

Опозиціонери повідомляли, що під час вищезгаданої акції оголосять ім'я єдиного кандидата від опозицію на посаду мера столиці. Напередодні мітингу віце-спікер Ради, депутат "Свободи" Руслан Кошулинський про єдиного кандидата від опозиції говорив так, ніби ще не знає його ім'я.

Зокрема, на запитання "Якщо не представник однієї з трьох парламентських опозиційних сил, а людина не з влади, крупний бізнесмен, людина інша, відомих демократичних переконань, може бути єдиним кандидатом від опозиції?" Кошулинський відповів так: "Якщо вона матиме підтримку когось одного з цих опозиційних партій".

Ім'я єдиного кандидата досі не оголосили.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування