Яценюк грозиться відправити Януковича знову в опозицію

Середа, 1 травня 2013, 22:32

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний, що Віктор Янукович і Партія регіонів будуть усунені від влади і опиняться в опозиції.

Про це він заявив у інтерв'ю "5 каналу".

"У нас є дуже чітка політична ідея: ми усвідомлюємо, що зміни в Україні можуть відбутися тільки в одному випадку – коли Віктор Янукович буде змінений на посту президента. Чи це буде на дострокових, чи на строкових виборах", - сказав Яценюк.

Він додав, що на кожному мітингу розповідає, що робитиме нинішня опозиція після зміни влади.

"Не всі зразу схоплять цей посил. Але вода камінь точить. І люди починають слухати", - зазначив один із опозиційних лідерів.

"І я кажу: "Дорогі люди, нас є троє, ми є файні українські хлопа, але ми нічого не зробимо без вас. Знайте, що те, що ми хочемо зробити для кожного з вас, можна зробити лише коли в Україні – український президент, наш президент… ", - сказав він і додав, що вся влада має бути "українська" за суттю.

"Такий план дій. Часто нам дійсно треба буде реагувати на позицію влади. Але на те опозиція й є. Якби у нас була більшість, ми були б владою, а Янукович був опозицією – і він би реагував на нас. Він вже там колись був. І буде обов’язково відправлений туди знову разом зі своєю Партією регіонів", - запевнив Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування