Влада зганяє людей у Київ підкупом і лякає "тінями" - Яценюк

Середа, 15 травня 2013, 11:51

Влада дала завдання, щоб її мітинг 18 травня у Києві був утричі більший, ніж мітинг опозиції і застосовує для цього адмінресурс.

Про це розповів журналістам лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк.

"Завдання, щоб їхній мітинг був утричі більший. Вони насильно зганяють людей з усіх областей по 100 гривень за день. Ви ж бачили фото з Ужгорода, де представники бюджетних установ беруть участь у мітингу", - сказав він.

"До речі, я вперше дізнався завдяки Партії регіонів, що в Україні є фашистські організації. В мене питання до СБУ, ГПУ – а вони читали Кримінальний кодекс? У нас пропаганда фашизму заборонена законом. З ким вони борються, з тінями?", - зіронізував депутат.

На думку Яценюка, "вони просто перейняли досвід російських партнерів, бо їм же нічого пояснити українцям про пенсії, про зарплати, про роботу, медицину".

"Тому у них (влади) завдання до 2015 року – це розкол суспільства. Спочатку вони це робили за допомогою теми НАТО, потім мовного закону, потім пробували, але не вдалося комуністам протягнути вибір Митний союз чи Європейський, і ось тепер придумали це", - обурився він.

Водночас, Яценюк запевнив, що мітинг буде, незважаючи на спроби спровокувати бійки.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування