Кірєєв з часів суду Тимошенко збагатився і завів автопарк

Середа, 15 травня 2013, 13:11

В.о. заступника глави Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв, який засудив екс-прем'єра Юлію Тимошенко до 7 років в'язниці, в 2012 році поліпшив своє матеріальне становище.

Про це у середу пише Forbes, з посиланням на декларацію про доходи судді.

Якщо в 2010 році його загальний дохід становив менше 62 тисяч гривень, а в 2011-му - 77 тисяч гривень, то в 2012-му - майже 141 тисяч гривень.

Велика частина цієї суми - 130,76 тисяч гривень - зарплата. Кірєєв також отримав 8816 гривень матеріальної допомоги, 1351 гривня - дивіденди і відсотки.

У банку суддя зберігає 59,46 тисяч гривень, а члени його сім'ї - всього 811 гривень.

Крім цього, Кірєєв і його сім'я володіють двома квартирами, одним машино-місцем і трьома автомобілями. Два з них - ВАЗ 21213 і Hyundai Tucson - належать судді, а Hyundai Accent - його близьким.

За грубими підрахунками, цей невеликий автопарк зараз коштує близько 30 тисяч доларів.

Кірєєва ретельно охороняють. Один із співробітників спецпідрозділу "Грифон", яке здійснює охорону під час судових засідань, на умовах анонімності розповів Forbes, що роблять це в тому ж режимі, що і під час процесу над Тимошенко.

Особливих клопотів, за словами силовика, суддя охороні не доставляє. Розклад його дня не змінюється. На роботу Кірєєв приїжджає рано вранці на службовій машині – сріблястій Skoda. Майже весь робочий час він проводить у своєму кабінеті на четвертому поверсі.

У Печерському суді заступник глави в основному займається оргпитаннями - забезпечує співробітників всім необхідним для роботи, озвучує розмір зарплати. Згідно внутрішньому трудовому розпорядку, в його повноваження входить просування підлеглих по службі, поліпшення житлових і побутових умов працівників суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування