Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-прем'єр: Щербаня убив Янукович

П'ятниця, 17 травня 2013, 09:32

Екс-прем'єр Віталій Масол заявляє, що до вбивства депутата Євгена Щербаня причетний Віктор Янукович.

Про це йдеться в уривку з його інтерв’ю, який не увійшов у публікацію журналу Країна, але його оприлюднила у своєму Facebook журналіст Аліна Стрижак.

"Я, наприклад, вважаю, що Щербаня убив Янукович. Прибрав зі свого шляху. Це ж Донецьк", - сказав Масол.

"Я Щербаня знав. Він приходив до мене, коли я був прем’єром. Попросився бути моїм позаштатним радником. Я йому навіть перепустку видав. Він мені подобався своїми здоровими міркуваннями. І тут Щербаня убивають. Директор шахти Ампілова, якому я три будинка збудував, розказав, як цю справу зробили", - додав екс-прем'єр.

Масол також впевнений, що Євген Кушнарьов, який загинув від вогнепального поранення під час полювання, загинув не випадково, крім того він вважає, що до смерті Вадима Гетьмана причетний Віктор Ющенко.

"Прибрали ж Кушнарьова. Якби не прибрали, він був би президентом. Кірпу вбили. Кравченка. Гетьмана. Вадима, до речі, моїм сусідом по Кочі був. Вбив його Ющенко", - заявив Масол.

"Дружина Гетьмана на похоронах кричала: "Це ти його вбив!". А Ющенко, як завжди, робив вигляд, що нічого не помітив. А вони ж дружили. Гроші не поділили. Банк "Україна" розвалили, а там же був не один мільярд. В офшорі сто мільйонів було. Гроші, які гастарбайтерам давали, всі через "Україну" йшли", - зазначив Масол.

На репліку про те, що гроші гастарбайтерів ішли через "Градобанк" Жердицького, він відповів: 

"Але це все були друзі Ющенка. Я ж то їх знаю. Ходив до цих хлопців у "Нафтогаз", коли вони не платили гроші одній фірмі. І все, і їхнього зама посадили. Рік уже сидить. І два роки в Німеччині відсидів. Так що Гетьмана убив Ющенко. Але ніхто цього не скаже, тому що його застрелять на другий день".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування