Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові мітинг регіонів затопило дощем, а в Донецьку студентів виганяють з бібліотек

П'ятниця, 17 травня 2013, 17:49

У Харкові антифашистський мітинг Партії регіонів через зливу тривав менше півгодини.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", люди прийшли на мітинг з державними прапорами, прапорами Партії регіонів, депутатської групи "Молоді регіони", Харківської профспілки студентів та прапорами з написами "Стоп фашизм!", А також з плакатами "SSвобода стримує євроінтеграцію "," SSвободівці - послідовники фашизму! ", "Яценюк і Кличко - поплічники фашиста Тягнибока" та іншими.

У той же час у Донецьку студентів вигнали на мітинг попри дощ.

Журналіст "Новини Донбасу" в 16.00 зустрів перші групи студентів біля бібліотеки Крупської. Вони йому розповіли, що ректорат Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Туган-Барановського змусив їх прийти на мітинг Партії регіонів.

Студентів, які хотіли сховатися від дощу в будівлі бібліотеки Крупської, міліціонери виганяли з криками: "Місць немає!".

Напередодні мітингу були повідомлення про те, що на цей захід проти бажання відправляють робітників місцевих підприємств, студентів, аспірантів, а також громадян, які працюють в державних установах.

У ході в Донецьку взяли участь народні депутати, в тому числі Микола Левченко, а також голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький, мер Донецька Олександр Лук'янченко.

Донецька влада на мітингу. Фото Новости Донбасса
Донецька влада на мітингу. Фото "Новости Донбасса"

З 16:30 до 19:30 у Донецьку зупинили рух тролейбусів за маршрутом № 2 "Ж/Д Вокзал – ДМЗ".

На початку місяця ведучий назвав свободівку Ірину Фаріон "фюрершею".

 

У свою чергу, в прес-службі політичної партії "Всеукраїнське об'єднання" Свобода "заявили, що Партія регіонів намагається приховати свою провальну політику в соціальній сфері, прикриваючись боротьбою з так званим фашизмом.

За інформацією "Лівого берега", наприкінці мітингу в Донецьку виступить група "Любе".

За неофіційною інформацією, звичайний гонорар за виступ групи "Любе" - 40 тисяч євро, за виступ на політичних заходах - від 100 тисяч євро. При цьому, відомо, що Микола Расторгуєв майданчики для виступу вибирає з особливою ретельністю, пише видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування