Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Регіонали" почали марширувати. Їх прихильники шукають пиво

Субота, 18 травня 2013, 11:35

Партія регіонів почала свій Антифашистський марш у Києві.

Як передає кореспондент "Української правди", колона регіоналів стартувала від Києво-Печерської лаври.

Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП
Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП

На чолі колони йдуть Олександр Єфремов, Сергій Тігіпко, Михайло Чечетов, Нестор Шуфрич. Їх вітають прихильники партії, які стоять на тротуарах з прапорами.

Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП
Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП
Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП
Колона регіоналів. Фото Тетяни Ніколаєнко, УП

Водночас одразу після початку мітингу частина мітингувальників заховалася у найближчих дворах в пошуках туалетів та магазинів.

"Ви не знаєте, де тут пива купити? Нам бабушка сказала, що десь за рогом супермаркет", - звернувся активіст до кореспондента "Української правди".

Слідом за ними йшла ще група молодих людей із Сімферополя, в розмові яких можна було почути наступне: "И это, бл…, центр города? У нас магазины на каждом шагу, а эти лохи не знали, что можно заработать? И вообще, кто больше заплатит, тот и победит. Как там – "Юле волю"?", - поділився молодик зі своєю супутницею.

"Ты что, идиот? Еще услышат", - відповіла йому дівчина.

Поки що колона зупинила свій рух на перехресті біля площі Слави, оскільки до неї долучаються люди, які стояли біля Палацу дітей та юнацтва та з боку вулиці Московська. Там колона людей тягнулася фактично від кінотеатру Зоряний.

У той же час, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що в антифашистському марші в Києві візьмуть участь близько 50 тисяч осіб.

"У мене є інформація, що станом на 10 годину ранку в акції беруть участь близько 40 тисяч осіб. Очікується, що не менше 10 тисяч киян ще будуть брати участь", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Єфремов також повідомив, що майже всі депутати фракції Партії регіонів очолять колону антифашистського мітингу.

За інформацією МВС України, на захід під назвою "У Європу - без фашистів" прибуло понад 41 тисяча чоловік, які знаходяться в Печерському районі столиці.

"За даними міністерства внутрішніх справ України станом на 10.30 ранку в Києві на акцію опозиційних сил, яка проходитиме на Софійській площі, прибуло близько 2,3 тисячі осіб", - йдеться в повідомленні управління зв'язків з громадськістю МВС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування