"Регіонал" запевняє, що не звозив дітей на антифашистський марш

Субота, 18 травня 2013, 23:55

Нардеп від Партії регіонів Олександр Онищенко не має відношення до залучення шкільних автобусів з логотипом його фонду до Антифашистського маршу в суботу.

Про це заявляє прес-служба депутата у відповідь на заяву "Батьківщини" про використання в мітингу "регіоналів" дітей, в якості ілюстрації до якої публікувалося фото шкільного автобуса з логотипом благодійного фонду Онищенка "Родина".

Фото прес-служби Батьківщини
Фото прес-служби "Батьківщини"

"До цього факту Олександр Онищенко ніякого відношення не має. Транспортний засіб, у свою чергу, був подарований у травні 2011 року Благодійним фондом Олександра Онищенка "Родина" (на той час Онищенко очолював фонд) відділу освіти Рокитнянського району", - повідомляє прес-служба.

На звернення прес-служби Онищенка до голови адміністрації Рокитнянського району С.П. Вахнія, чому саме цей автобус був задіяний у даному заході, отримали наступне пояснення: "Автобус був використаний згідно договору оренди Рокитнянської партійної організації Партії Регіонів для участі делегації членів партії в так званому антифашиському мітингу "Марш миру". Дітей там не було".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування