Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи платили мітингувальникам, не обійшлося без скандалів

Четвер, 2 травня 2013, 00:59

Учасникам ходи, організованої на столичному Хрещатику Комуністичною партією, платили по 50 гривень.

Це підтвердив на камеру один із учасників демонстрації, а також помітили журналісти.

Крім того, прихильники КПУ перед ходою ледь не побилися під час роздачі безкоштовних картузів – аж їх рознімала міліція, повідомляє "5 канал".

Також у Вінниці на мітингу 1 травня комуністи платили по 50 гривень – таку цифру журналісту "20 хвилин" озвучили троє різних людей.

Одна з дівчат сказала, що дадуть 50 гривень після мітингу. Інший молодик сказав, що його покликали прийняти участь просто на вулиці і також обіцяли заплатити 50 гривень. Гурт хлопців, які стояли разом, заперечували, що їм заплатили, але згодом один із них підтвердив, що поки грошей не давали, обіцяли заплатити згодом.

 Першотравневий мітинг у Вінниці, фото "20 хвилин"

Після мітингу, хвилин за 30, до натовпу людей, які перед тим мітингували, підійшов чоловік, якого оточили молоді люди – а потім вони почали поволі розходитися, здебільшого задоволені.

Мітинг КПУ у Вінниці – і там учасникам платили
Мітинг КПУ у Вінниці – і там учасникам платили

Журналіст знімав розрахунок із кав’ярні. Через це до нього підійшла група мітингувальників, і один із них поводився "агресивно", звинувачував журналіста у неправомірній фотозйомці, а потім "почав погрожувати".

"Якщо моє фото чи матеріал про мене з'явиться десь, то я тебе знайду та відірву голову. Можливо в тебе наркотики в кишені, ми зараз це перевіримо", - сказав він журналісту, після чого той викликав міліцію.

На це хлопець заявив, що він – юрист і "помічник народного депутата", однак представитися не захотів, а, зателефонувавши кудись, сфотографував кореспондента і пішов.

У Вінниці мітинг Компартії не обійшовся без скандалу
У Вінниці мітинг Компартії не обійшовся без скандалу

Журналіст написав заяву до міліції про погрози і заваду профдіяльності.

 

А на мітинг із нагоди Першотравня у Полтаві добровільно приходяли в основному літні люди, а молодь заманили путівками в "Артек", повідомляє  "Коло".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування