Єфремов про відставку Захарченка: це дурість

Понеділок, 20 травня 2013, 14:11

У Партії регіонів вважають недоцільним звинувачувати міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка в тому, що правоохоронці не завадили провокаціям на мітингу.

Про це розповів на брифінгу у понеділок лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, безпеку прихильників Партії регіонів гарантувала служба безпеки партії, яка запобігала провокаціям по ходу колони.

"При чому тут міністр? Коли проти нас почалися провокації, я ж не поставив питання, що міліція винна в тому, що вона їх не ліквідувала", - зазначив він.

Депутат додав, що постійно контактував з представниками опозиції для того щоб "без проблем розвести обидві колони".

"А розставити по всьому Києву за кожним демонстрантом міліціонера – це дурість", - переконаний Єфремов.

Він нагадав, що Партія регіонів в першу чергу зацікавлена у з'ясуванні осіб людей, які вчинили провокації, а тому однією з перших запропонувала створити відповідну тимчасову слідчу комісію у парламенті.

Глава фракції також додав, що Партія регіонів підтримує необхідність заслуховування звіту керівництва МВС, але лише в тому разі, якщо слідчі дії вже завершені.

"Якщо вони вже розібралися в ситуації, то вони можуть завтра прийти. Але, якщо вони ще проводять слідчі дії, то це буде просто витрачанням часу", - уточнив він.

На питання про те, що лідер фракції "Удар" Віталій Кличко вже вимагає відставки Захарченка, Єфремов запропонував: "Не кидатися словами. Тим більше у тих питаннях, на які не можна вплинути".

"Коли деякі опозиціонери з гордим видом чогось вимагають, то вони кілька років вимагають, а ніхто нічого не робить. Треба спуститися на землю грішну і ставити ті питання, які можуть реально вирішуватися, а не просто красуватися перед камерами", - підсумував політик.

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування