Єфремов про "фашизм": Я не збираюся звітувати перед Яценюком

Понеділок, 20 травня 2013, 14:23

Партія регіонів не збирається оголошувати перелік фашистських організацій в Україні на вимогу опозиції.

Про це заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

Він сказав, що може назвати цілу низку фашистських організацій, статус яких підтверджений міжнародними організаціями, але не зробить цього.

"Я не збираюся ні в чому звітувати перед паном Яценюком. А пан Яценюк зобов’язаний відповісти на питання, чи буде він співпрацювати з політичною силою, яка вирощує фашистські паростки", - заявив Єфремов.

"На це питання він (Яценюк) відповісти не зможе. А бути і там, і тут багатим – так не вийде", - додав лідер фракції "регіоналів".

Як відомо, Партія регіонів організувала низку так званих "антифашистських маршів" по Україні, останній із яких відбувся у Києві минулої суботи, паралельно з фінальною акцією опозиції "Вставай, Україно!". Під час цих акцій сталися сутички.

При цьому учасники "антифашистських" заходів, наприклад, у Сумах, не могли сформулювати, що таке фашизм в Україні і проти кого вони виступають.

Опозиція вимагає від Партії регіонів назвати перелік усіх фашистських організацій, що нібито діють в України, бо якщо такі справді існують, а ПР про них не повідомила, то вона має нести відповідальність за приховування.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування