Захарченко пояснив, що не ховався, а був у Януковича

Понеділок, 20 травня 2013, 18:33

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пообіцяв у вівторок доповісти з приводу побиття журналістів під час мітингів, що відбулися 18 травня.

Про це він заявив під час зустрічі з депутатами, яка відбулася у понеділок, написала на своїй Facebook-сторінці депутат "Удару" Ірина Геращенко.

"Тільки-но вийшли з МВС, де відбулася розмова з міністром Захарченком та керівним складом відомства. Міністр запевнив, що завтра готовий зустрітися із журналістами і дати відповіді на всі їхні запитання", - розповіла депутат.

За її словами, Захарченко також пояснив, що "зранку не вийшов до преси, бо був у президента".

"Також заявив, що проводяться слідчі дії з пошуку підозрюваних в нападі на журналістів і що вони будуть покарані", - додала Геращенко.

Депутат також заявила, що міністр повідомив, що "проводиться службове розслідування щодо того, як БТР міг спокійно роз'їжджати вулицями столиці, і чому міліціонери не зупинили побиття".

Окрім того, за її інформацією, Захарченко у вівторок готовий "відповідати на запитання ВР, якщо парламент прийме таке рішення".

"Найскладніше - з позицією щодо бездіяльності міліції... (Міністр) наголошує, що тільки розслідування дасть відповідь, хто і як діяв під час провокації", - додала вона.

На зустрічі, окрім Геращенко, були присутні депутати "Батьківщини" Леонід Ємець та Арсен Аваков, а також виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар від неурядового сектору та ЗМІ.

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування