Син голови Меджлісу застрелив людину

Понеділок, 27 травня 2013, 19:01

Молодший син народного депутата "Батьківщини", голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Хайсер застрелив людину.

Про це повідомляється на офіційному сайті Меджлісу.

Згідно з інформацією, нещасний випадок стався 27 травня о 15.30 в будинку молодшого сина Джемілєва в Бахчисараї в результаті необережного поводження з зареєстрованою зброєю.

У цей час сам глава Меджлісу перебував у Сімферополі, про трагедію, що трапилася, йому повідомив телефоном старший син Ельдар.

Джемілєв у свою чергу повідомив у правоохоронні органи, які виїхали на місце події.

Окрім того, він заявив, що з боку його сім'ї і рідних здійснюється максимальне сприяння у проведенні слідчих заходів, і висловив надію на те, що слідство буде вестися відкрито і об'єктивно, підкреслюється в повідомленні.

Начальник сектору зв'язків з громадськістю кримського главку міліції Ольга Кондрашева раніше повідомила  "Інтерфаксу, що один чоловік, який знаходився на балконі будинку, вистрілив в іншого чоловіка, що знаходився у дворі, після чого той помер.

Водночас, як повідомляє 5 канал з посиланням на помічника глави Меджлісу, Хайсер чистив рушницю, яка випадково вистрелила.

Згідно з інформацією телеканалу, куля потрапила в голову друга сім'ї, якому було близько 40 років. Чоловік допомагав у господарстві і у момент вбивства порався в городі.

За словами начальника кримської міліції Михайла Слєпаньова, підозрюваного затримали. Кримінальне провадження відкрито за попередньою кваліфікацією "Умисне вбивство".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування