Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Севастополь потерпає від нестачі питної води

Вівторок, 28 травня 2013, 11:47

Севастополь з метою недопущення зневоднення Чорнореченського водосховища почав закачувати по 72-кілометровому водоводу дніпровську воду.

Про це на брифінгу повідомив перший заступник глави Севастопольської міськдержадміністрації Федір Рубанов, передає УНІАН.

"Ситуація, ви бачите, драматична з опадами. Чорноріченське водосховище міліє не по днях, а по годинах, тому без дніпровської води ми просто не обійдемося", - сказав він.

"Ми почали накачування води, і сподіваюся, що місто в літній час буде повною мірою забезпечене прісною водою, з усім вимогами санітарних норм", - додав Рубанов.

На його думку, подавану зараз з Криму до Севастополя воду важко назвати дніпровською.

"Її навіть дніпровською не назвеш, це кримська вода, яка формується за рахунок кримських джерел. Потім вона надходить у Чорноріченське водосховище, змішується. Вона йде вже підготовленою, у нас вона теж буде готуватися відповідним чином, щоб відповідати санітарним нормам", - зазначив чиновник.

Рубанов також повідомив, що на сьогоднішній день обсяг запасів води в Чорноріченському водосховищі становить близько 20 мільйонів кубометрів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...