У Новінського з`явилося 10 конкурентів в Раду

Вівторок, 28 травня 2013, 16:52

Центрвиборчком зареєстрував 10 кандидатів у народні депутати для участі в проміжних виборах в одномандатному окрузі №224 у Севастополі.

Відповідне рішення ЦВК ухвалила на засіданні 28 травня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, від Селянської партії України кандидатом зареєстровано Світлану Будаєву, від партії "Держава" - Віктора Деркача, від Демократичної партії угорців України - Леоніда Мажника, від Козацької української партії - Леоніда Безпалька.

Також зареєстровано самовисуванця Олега Беспалова. Від Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) зареєстровано Сергія Сіпалова, від Партії державного нейтралітету України - Юрія Могиленка, від партії "Народна ініціатива" - Дмитра Брусенцова, від Слов'янської партії - Артема Бобошка та від Соціал-патріотичної асамблеї слов'ян - Дмитра Храпка.

Як відомо, на засіданні 16 травня ЦВК зареєструвала на проміжні вибори по округу №224 двох кандидатів – президента групи компаній "Смарт-холдинг" (Київ) Вадима Новінського і депутата Севастопольської міськради, лідера фракції "Комуністи Севастополя" Василя Пархоменка.

Того ж дня ЦВК затвердила обсяг коштів з держбюджету в сумі 3,328 мільйони гривень, необхідних на підготовку та проведення проміжних виборів народного депутата в окрузі №224.

Новінський був зареєстрований, як самовисуванець, проте раніше заявляв, що якщо стане депутатом, то готовий долучитися до Партії регіонів. Пархоменко був зареєстрований від Комуністичної партії України.

Проміжні вибори в окрузі призначено на 7 липня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News