Побили адвоката, який захищає автора борда про бабусю і кота

Середа, 29 травня 2013, 13:33

У Дніпропетровську побили адвоката Анатолія Барановського, який раніше захищав автора борда "баба і кіт" Максима Голосного.

Про це розповів сам Максим Голосний, передає Радіо Свобода.

За словами Голосного, його адвокат був побитий у власному офісі трьома представниками охоронної структури орендодавця за нібито невчасне внесення орендної плати.

Барановського з легкими ушкодженнями шпиталізували до лікарні. Пізніше виявилось, що після цього офіс адвоката пограбували, з приміщення зникли речі, зокрема, сейф з документами і ноутбук.

Як зазначив Голосний, він вважає інцидент спланованим і пов’язує його з професійною діяльністю свого адвоката: в останні два місяці, як стверджує Голосний, вони разом з Барановським працювали над викриттям корупційних дій місцевих високопосадовців.

"Упродовж двох місяців ми відправляли запити посадовцям з проханнями надати декларації про доходи за останні два роки. Папки з відповідями чиновників наразі зникли. Крім того, зникли інші, не такі важливі документи. Я вважаю, що це 100% пов’язано з його професійною діяльністю. Конфлікт був явно спровокований, питання тільки в тому , ким і для чого", – сказав Голосний.

На даний час інцидент розслідує Бабушкінський районний відділ міліції Дніпропетровська. Як повідомили правоохоронці, вони порушили кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News