У Василькові спортивні молодики зривають зустрічі опонентів влади

Середа, 29 травня 2013, 15:07

У Василькові молодики спортивної зовнішності влаштовують провокації проти опонентів провладного кандидата на посаду мера.

Про це "Українській правді" повідомили єдиний кандидат від опозиції Сергій Сабов та представник Валерія Поповича Микола Неділько.

"Є інформація, що з міста Харкова у Васильків привезли 30 так званих людей спортивного вигляду. Є інформація про те, що частина цих людей – люди, які раніше відбували термін ув’язнення. Є інформація, що частина з них має зброю", - сказав Сабов.

"Вчора люди спортивної  зовнішності зіравли зустріч кандидата Поповича. На питання, ви хто такі, вони сказали, що вони – представники Сабова. Але коли їх спитали, як мене звати, вони навіть не змогли відповісти", - додав він.

"Тобто зараз намагаються зіштовхнути лобами Поповича і Сабова не дуже чистими методами", - зазначив Сабов.

"Є інформація, що вони на дільницях будуть проводити  провокації, можуть зіпсувати бюлетені для того, щоб визнати вибори недійсними", - додав він.

"Для мене немає секрету, що люди Іващенка будуть зривати вибори, бо йому потрібен результат, щоб вибори не відбулися, і він далі 2 роки керуватиме містом через свого заступника", - сказав Сабов.

Він також повідомив, що молодики спортивної зовнішності знищують його агітацію та зривають оголошення про проведення зустрічей з громадянами.

У свою чергу, Неділько висловив думку, що присутність молодиків спортивної зовнішності також направлена на те, щоб залякати людей.

"Люди у нас бояться голосувати", - сказав Неділько.

Він повідомив, що інформація про зустрічі з громадянами є лише у виборчої комісії та у тих школах, де проводиться спілкування.

Тому він вважає, що присутність молодиків спортивної зовнішності пов’язана з провладним кандидатом Володимиром Сабадашем.

"Ми не воюємо з Сабовим, я переконаний, що це люди від провладного кандидата. Бо виборча комісії не працює на Сабова, вона працює на провладного кандидата", - сказав Неділько.

За його словами, деякі хлопці представляються журналістами.

Експерти називають Поповича, Сабова і Сабадаша наймовірними претендентами на посаду мера.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування