Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не подобаються ані марш опозиції, ані "антифашистські" мітинги

Середа, 29 травня 2013, 19:59

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала опозицію припинити акцію "Вставай, Україно!", а владу -  "антифашистські" мітинги.

Про це йдеться у її листі, опублікованому на сайті "Батьківщини", написаному для LB.ua.

"Я ще раз прошу політиків всіх таборів заради наших дітей, заради збереження наших націй зібрати всеукраїнський круглий стіл і прийняти декларацію про мораторій на використання мовних та історичних антагонізмів у політичних і виборчих технологіях, про мораторій на публічну грубу агресію в міжпартійних і міжособистісних відносинах...", - сказала вона.

"Я закликаю в цій декларації заявити про взаємне припинення акції "Вставай, Україно!" та так званого "антифашистського" руху і визначити спільний план дій щодо інтеграції України до Європейського Союзу", - заявила Тимошенко.

За словами колишньої глави уряду, "всім політикам і суспільству загалом потрібно негайно відійти від грані самознищення, вийти із сектора смертельної громадянської турбулентності і не допустити того, щоб українці виплеснули один на одного агресію, породжену соціальною й правовою несправедливістю".

Як відомо, опозиція провела низку акцій "Вставай, Україно!", наступна має відбутися 31 травня у Донецьку.

Водночас пізніше влада організувала "антифашистські" мітинги. 18 травня в Києві учасники двох акцій перетнулися, що призвело до сутичок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування