Влада Донецька збирається привести на мітинг опозиції дітей - "Удар"

Середа, 29 травня 2013, 20:44

Влада вдається до всіляких методів, аби зірвати проведення акції опозиції "Вставай, Україно!"31 травня в Донецьку.

Про це повідомили в прес-службі Донецької облорганізації партії "Удар".

Зокрема, виконавчий комітет Донецької міськради повідомив про те, що на місці запланованого проведення акції відбуватиметься свято "Країна з назвою "Дитинство".

"Організаторами дитячого свята є завод Бориса Колеснікова "ВІНТЕР" спільно з обласною держадміністрацією", - повідомили в "Ударі".

"Мабуть реалізувати план губернатора по збору бюджетників не вийшло, і партія влади вирішила прикриватися дітьми. Подібна ситуація вже була в Черкасах і Полтаві, там проти мітингу опозиціонерів вигнали пенсіонерів", - сказав голова донецького осередку політсили Єгор Фірсов.

За його словами, якщо правляча партія дійсно проводитиме свято, то опозиція не буде вступати в конфлікти, а змінить свій маршрут  -  хода відбудеться по вулиці Артема до будівлі міської ради.

"І ми будемо витравлювати звідти мера Лук'янченка, так само як це було в Харкові з Кернесом", - сказав Фірсов.

Крім того, за інформацією прес-служби, на "31 травня неможливо замовити жоден автобус з Донецької області для того, щоб на акцію доїхали активістів". 

"У нас є інформація, що перевізникам погрожують санкціями за допомогу опозиції, аж до позбавлення ліцензій.  Але в разі блокування в'їзду автобусів в Донецьк, активісти партії "Удар" готові перекривати рух", - зазначив Фірсов.

У свою чергу, прес-служба групи компаній "Донецьксталі", в яку входить "Вінтер", пізніше заявила, що "Б. В. Колесников НЕ Є власником ПАТ "Вінтер".

Як відомо, 31 травня опозиція проведе у Донецьку чергову акцію "Вставай, Україно!". Лідер опозиції Юлія Тимошенко висловилася проти проведення подібних маршів своїми соратниками.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування