Екс-міністр Данилишин у Чехії працює репетитором - ЗМІ

Четвер, 30 травня 2013, 10:36

Екс-міністр економіки Богдан Данилишин після того, як вийшов з чеський в'язниці, влаштувався викладачем до вузу і підробляє репетитором.

Про це пише газета "Вести".

"У мене шість годин на тиждень тривають заняття зі студентами, а також займаюся репетиторством з економіки", - розповів колишній міністр.

Данилишин каже, що йому доводилося розглядати навіть вакансії для чорноробів.

"Коли я вийшов з чеської в'язниці Панкрац, місцева влада мене підтримувала, однак все одно треба було шукати джерела заробітку", - згадує екс-міністр.

"Поки не освоївся, довелося працювати на складі однієї торгової мережі Праги - фасував побутову хімію. А що робити?" - розповів Данилишин.

За його словами, платили 70 крон на годину (близько 30 гривень).

Колишній член уряду запевняє, що не отримує ні гроша від опозиції та Олександра Тимошенко, який теж зараз живе в Празі.

Данилишин згадує, як два роки тому до нього приїжджали українські телевізійники знімати про нього сюжет.

"Я попросив у одного з місцевих українських бізнесменів, що живуть в Чехії, стару "Ауді", їй було, як мені потім сказали, більше восьми років. Треба ж було на чомусь возити по місту журналістів. А потім про мене показали в теленовинах , що я катаюся на авто за $ 65 тисяч", - розповідає політик.

Данилишин, якого в Україні звинувачують у фінансових зловживаннях на суму 14 мільйонів гривень, запевняє, що їздить на громадському транспорті, власним житлом в Празі так і не обзавівся, а знімає квартиру у знайомих.

Також екс-міністр пише мемуари, які вийдуть у липні, - про утримання в чеській в'язниці Панкрац.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування