В Донецьку почалась мобілізація "бюджетників" - "Батьківщина"

Четвер, 30 травня 2013, 14:47

Влада Донецька примусово "мобілізує" бюджетників, співробітників виконкомів, "чорнобильські" та ветеранські організації.

Про це заявили у четвер в партії "Батьківщина".

"Співробітників виконкомів зобов’язали з’явитися на площу біля Донецького національного оперного театру, звідки має рушити марш "Вставай, Україно!", у той самий час, коли розпочинається акція опозиції", - йдеться в повідомленні.

"Аналогічне розпорядження, за нашими даними, надійшло працівникам бюджетної сфери, а також в організації ветеранів та "чорнобильців", - наголошують у прес-службі, додавши, що "людям не говорять про мету збору і не повідомляють жодних подробиць".

В партії нагадали, що 28 травня опозиція, відповідно до чинного законодавства, направила голові Донецької міської ради Олександрові Лук’янченку повідомлення про проведення 31 травня у Донецьку мирної ходи та мирного зібрання.

Опозиція також звернулася з відкритими листами до голови Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького, начальника Головного управління МВС в Донецькій області Романа Романова та начальника головного управління СБУ в Донецькій області Олександра Пелеха.

Опозиція вимагала від керівництва області "вжити всіх необхідних заходів, передбачених законодавством України, необхідних для безперешкодного проведення громадянами зазначеного мирного зібрання, забезпечення громадського порядку, прав і свобод громадян".

Як відомо, 31 травня, о 16.00, в рамках загальнонаціональної акції "Вставай, Україно!" розпочнеться хода на чолі з лідерами опозиції.

Голова Донецької ОДА Шишацький раніше заявив на конференції обласної організації Партії регіонів, що "жителі області дадуть відсіч організаторам акції "Вставай, Україно!".

За його словами, проти акції опозиції в Донецьку "виступлять так само, як проти фашизму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування