Чоловік Тимошенко скаржиться на прослуховування і стеження

Четвер, 30 травня 2013, 15:46

Телефонні розмови екс-прем'єра Юлії Тимошенко з її чоловіком прослуховуються.

Про це заявив чоловік Тимошенко Олександр в інтерв’ю "Контрактам", яке цитує офіційний сайт екс-прем'єра.

"Прослуховуванням займається влада України. Те, що вони вдень і вночі слухають і підглядають за Юлією Володимирівною, - це вже для них норма. Ведеться стеження і спостереження й за мною, і за членами моєї родини, організовуються провокації проти родичів і знайомих", - розповів він.

"З'ясовувати тут не треба нічого. Всім відомо, що центр прослуховування, шантажу, інтриг, провокацій, принижень і знищення України як демократичної держави перебуває на вулиці Банковій, 11, на 4-му поверсі", - уточнив політик.  

"Якщо є можливість розмови - ми розмовляємо. Ні від кого нічого не ховаємо й не шифруємося. Нехай Янукович шифрується зі своєю дружиною. Ми жодних законів не порушували", - заявив чоловік Тимошенко. 

Крім того, він також уточнив, що не знає, "чи закрито стару кримінальну справу, яку порушила ГПУ 10 лютого минулого року", одразу ж після отримання ним в Чехії політпритулку.

"Не знаю також, чи відкрито зараз проти мене нові кримінальні справи. Це тримають у великій таємниці. Для сьогоднішньої влади актуальною залишається теза - була б людина, а справу завжди "пришиємо". Тож моє повернення в Україну закінчиться перед паспортним контролем у Борисполі. Я хочу й буду боротися за звільнення Юлі, але не з СІЗО", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News