Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька міліція нарахувала 800 осіб, які обурили водіїв

П'ятниця, 31 травня 2013, 17:21

Донецька міліція нарахувала на мітингу опозиції "Вставай, Україно" 800 осіб.

Про це в п'ятницю пишуть "Новости Донбасса".

"800 учасників акції, половина з яких прибула з Києва та інших міст країни", - зазначили у міськуправлінні.

"На даний момент грубих порушень громадського порядку не допущено. Водночас, колона учасників акції, відмовившись від запланованого руху по тротуару, вийшла на проїжджу частину центральної вулиці Артема", - нагадали у відомстві.

"В результаті інтенсивний рух транспорту на 15-20 хвилин було призупинено, що викликало масу обурення з боку водіїв транспортних засобів, що виразилося в масовому поданні звукових сигналів", - вказує міліція.

ГУМВС України в Донецькій області заявляє, що за всіма фактами перешкоджання пересуванню в Донецьк автотранспорту, що перевозив учасників на акцію "Вставай, Україно!", буде проведена відповідна перевірка.

Виступаючи на мітингу Арсеній Яценюк наголосив, що опозиція приїхала сюди "з відкритим серцем і щирою душею": "І так само Донецьк нас буде приймати. Тому що Донецьк – це не вотчина Януковича. Донецьк заслуговує на інше життя".

"Янукович найбільше здурив саме Донецьк. У Львові нічого від нього і не чекали, а тут він мав дуже великі очікування донеччан. Але він знищив ці очікування. Тому ми приїхали підтримати Донецьк", - підкреслив Яценюк, якого цитує сайт "Батьківщини".

Як відомо, опозиція повідомила про 4 тисячах мітингувальників. Журналісти нарахували 1-3 тисячі учасників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...