Янукович повідомить ввечері ЄС, що він вже майже одружений на МС

П'ятниця, 31 травня 2013, 17:49

Президент Віктор Янукович має намір проінформувати Європейський Союз про підписаний Україною меморандум з Митним союзом Єдиного економічного простору.

Про це журналістам сказав чинний голова Організації з безпеки і співробітництва в Європі, міністр закордонних справ Леонід Кожара.

"Сьогодні, наскільки я знаю, президент України буде інформувати своїх колег в Європейському Союзі, зокрема, президента Європейської комісії (Жозе Мануеля Баррозу)", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Також він зазначив, що вже на даний момент МЗС України відповідно до угоди з міністрами закордонних справ країн ЄС вже проінформував про ситуацію з приводу підписання меморандуму з Митним союзом.

При цьому він підкреслив, що в найближчому майбутньому всі подробиці підписання меморандуму будуть офіційно озвучені і документи будуть опубліковані в Інтернеті.

Як повідомлялося, Кожара також заявив, що підписаний Україною меморандум з Митним союзом Єдиного економічного простору (Росія, Білорусь, Казахстан) 31 серпня у Мінську (Білорусь) носить технічний характер.

Україна домовилися з Митним союзом ЄЕП про поглиблення співпраці.

З української сторони документ підписав прем'єр-міністр Микола Азаров, а з боку Митного союзу Віктор Христенко - глава Євразійської економічної комісії, яка є регулюючим органом організації.

Європейський Союз має намір вивчити документи про співпрацю з Митним союзом ЄЕП на предмет суперечності інтеграції України до ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...