Кличко запропонував помірятися силами провокаторам у Василькові

П'ятниця, 31 травня 2013, 19:46

Під час мітингу на підтримку кандидата в мери Василькова Сергія Сабова невідомі молодики намагалися вчинити провокацію.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", після виступу  лідера "Удару" Віталія Кличка, коли він передавав мікрофон Сабову, вони почали кричати "Ганьба!" і "Кличко, Попович!", а також знімали на відео обличчя людей, які прийшли на акцію.

У відповідь на це Кличко перервав свій виступ і сказав: "Ви хочете щось сказати? У вас є запитання? Я відповім на будь-яке. Якщо ви прийшли сюди зірвати мітинг, у вас це не вийде. Я бачу, у вас дуже гарні біцепси накачані. Хочете силами помірятися? Можемо надати таку можливість".

Фото Оксани Коваленко, УП
Кличко і Сабов. Фото Оксани Коваленко, УП

Ці його слова викликали схвальні вигуки присутніх на мітингу.

"Прийшли на мітинг – просимо, не зривайте, а дослухайте до кінця. Зрозуміло?!" - сказав політик.

Кличко також заявив, що на виборах готуються фальсифікації.

"Ми знаємо, що сьогодні масово пропонують гроші, щоб ви не йшли у неділю голосувати, залякують провокаціями, готують махінації і "каруселі" на виборчих дільницях", - сказав він.

"Але не треба боятися, треба розуміти, що у вас є реальний шанс змінити владу в своєму місті, а значить і своє життя. Тому вкрай важливо скористатися цим шансом", - додав він.

Водночас представник кандидата у мери Валерія Поповича - Микола Неділько заявив, що молодики були прихильниками Поповича.

"Вони кричали: "Кличко, Попович!", - заявив Неділько, зазначивши, що таким чином люди вказували на те, що Кличко зробив помилку, висунувши Сабова у кандидати в мери від "Удару", і мав би підтримати Поповича.

За інформацією кореспондента "Української правди", розпізнавальних знаків, які б вказували на їхні політичні вподобання, люди, що зверталися з натовпу до Кличка, не мали.

31 травня - останній день агітації на виборах мера Василькова. Від "Удару" за це крісло боротиметься – Сергій Сабов, від Партії регіонів – Володимир Сабадаш. Також в перегонах візьме участь Валерій Попович, який вже займав цю посаду раніше. Експерти називають саме цих трьох головними претендентами на мерство.

Загалом було зареєстровано понад 20 кандидатів. Пізніше 9 з них зняли кандидатури.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...