"Батьківщина" звинуватила "регіоналів" у брудних технологіях

Понеділок, 6 травня 2013, 16:39

Відмова "ударівцю" Сергію Сабову у реєстрації   в якості кандидата на виборах мера Василькова свідчить про нездатність Партії регіонів до чесної політичної конкуренції.

Про це заявила прес-служба "Батьківщини".

"Сабов є єдиним узгодженим кандидатом від усієї опозиції на виборах міського голови Василькова, а шахрайські дії влади щодо цього кандидата спричинені лише одним – патологічною нездатністю Партії регіонів до чесної політичної конкуренції, ознакою якої є насамперед чесні вибори", - вважають в політсилі.

"Спочатку ПР взагалі намагалася не призначати вибори у Василькові, а тепер вдалася до брудних технологій, як-то спроба зареєструвати підставного кандидата", - зазначили в опозиції.  

"Подібні прийоми адміністрація Януковича та Партія регіонів ще 2010 року широко застосовували проти "Батьківщини", спираючись на закон про місцеві вибори, не підтриманий опозицією. Фальшиві списки кандидатів, сформовані фальшивими партійними осередками, незаконно затверджувалися фальшивими комісіями на вимогу органів влади", - заявила "Батьківщина".

"Випадок у Василькові виходить за своїм значенням за межі міста й області. Технологія зриву виборів – це не лише вчорашній чи сьогоднішній день, а й завтрашні плани Януковича та ПР, які стосуються в тому числі і президентських виборів 2015 року", - сказано у заяві.

"Опозиція зробить усе від неї залежне, аби в умовах авторитарного режиму відстояти право громади Василькова на чесні вибори міського голови", - додали в прес-службі.

Опозиція також запросила мешканців міста й області, як і всіх громадян України, взяти 18 травня участь у мітингу в Києві в рамках акції "Вставай, Україно!"  з вимогою дострокових виборів президента.

Як відомо, у Василькові відмовились реєструвати єдиного кандидата на посаду мера міста від опозиції, представника партії "Удар" Сергія Сабова.

Вибори мера Василькова мають відбутися 2 червня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування