Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд Донецька за побиття журналіста поруч із Ахметовим навіть штраф не взяв

Четвер, 13 червня 2013, 10:43

Київський районний суд Донецька визнав директора РСК "Олімпійський" Геннадія Каліщука винним у скоєнні злочину за статтею 125 ч. 2 КК України (хуліганство).

Суд визнав, що Каліщук завдав легкі тілесні ушкодження фотокореспонденту Ігорю Ткаченку і присудив йому штраф у розмірі 1700 гривень, проте звільнив Каліщука від виконання покарання через закінчення терміну давності справи, повідомляє "Донецьк.Коментарі".

Таким чином, у Каліщука залишається судимість, але він звільнений від сплати штрафу та будь-якого покарання.

Адвокат потерпілого Тетяна Іванова заявила, що покарання "занадто м´яке" і її клієнт буде подавати апеляцію.

"Ця стаття передбачає більш серйозне покарання - обмеження волі та позбавлення. Я думаю, потрібно було обмежити або позбавити його волі на невеликий термін з відстрочкою виконання вироку. Тоді був би обмежуючий фактор від правопорушень. Він би розумів, що при наступному правопорушенні може потрапити в колонію", - зазначила Іванова.

Cуд Донецька визнав директора РСК Олімпійський Геннадія Каліщука винним, але від покарання звільнив
Cуд Донецька визнав директора РСК "Олімпійський" Геннадія Каліщука винним, але від покарання звільнив. Фото - "Новости Донбасса"

Ігор Ткаченко підтвердив готовність подавати на апеляцію.

Каліщука визнали винним у побитті фотокореспондента, але навіть штраф він не заплатив
Каліщука визнали винним у побитті фотокореспондента, але навіть штраф він не заплатить

15 березня 2008 року під час матчу "Шахтар" – "Металіст" Каліщук ударив в обличчя фотокореспондента Ігоря Ткаченка, який намагався сфотографувати президента ФК "Шахтар" Рината Ахметова.

Геннадій Каліщук, директор РСК Олімпийський, фото з donetsk.ukraineinfo.net
Геннадій Каліщук, директор РСК "Олімпийський", фото з donetsk.ukraineinfo.net

25 травня цього року під час відкриття РСК "Олімпійський" після реконструкції директор стадіону Каліщук завадив роботі кореспондента "УРА.Інформ-Донбас" Олени Панкратової, схопив дівчину за руку і виштовхав до дверей, грубо ображаючи її, зазначають "Коментарі".

Губернатор Донецької області Андрій Шишацький заявив, що планує ініціювати розірвання контракту з директором РСК "Олімпійський" Геннадієм Каліщуком через його конфлікти з журналістами та спортсменами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування