Пшонка відхрестився від "Агрофірми Корнацьких"

Вівторок, 18 червня 2013, 19:13

Генеральна прокуратура спростовує інформацію про причетність генпрокурора Віктора Пшонки до діяльності ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

Про це сказано в повідомленні відомства.

"Інформація, яку вже не вперше, з незрозумілих нам причин, озвучує Корнацький, а також деякі ЗМІ, про нібито причетність генерального прокурора особисто або когось із його близьких до діяльності агрофірми Корнацьких, а тим більше про наявність якихось інтересів або конфліктів, пов'язаних з діяльністю цього громадянина або його підприємства, не відповідає дійсності. Це неправда", - сказала речник ГПУ Маргарита Велькова.

Вона додала, що на її думку періодична поява подібних коментарів може свідчити лише про певну заангажованість їх авторів і спроби у такий спосіб залучити до себе увагу ЗМІ.

З її слів, "особи, які поширюють відверту неправду із цього приводу, жодного разу не надали жодного факту на підтвердження своїх слів, оскільки таких фактів просто не існує".

Велькова також не виключила можливості звернення до суду за цим фактом.

Як відомо, у вівторок колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

Він також заявив, що нападом на його фірму керують особисто губернатор Круглов і генпрокурор Пшонка. 

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування