Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "п'яного" заступника міністра виявили гіпертонічний криз

Середа, 19 червня 2013, 11:27

Медики констатували у першого заступника міністра фінансів Анатолія Мярковського наявність гіпертонічного кризу.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в медичних колах.

За інформацією співрозмовника, після огляду Мярковського професор кафедри терапії Національної академії післядипломної освіти ім. Шупика виявив у заступника міністра гіпертонічний криз, що виник на тлі артеріальної гіпертензії.

Згідно з висновками лікарів, наявність у пацієнта певного запаху могла бути викликана самостійним прийомом медикаментів або наявністю певних проблем ендокринологічного характеру.

З'ясувалося, що через погане самопочуття Мярковський 17-18 червня приймав спиртовий розчин Барбовалу.

Пацієнту була надана первинна медична допомога для купірування гіпертонічного кризу і рекомендована госпіталізація в стаціонар.

Джерело також повідомило, що в сертифікованій державній установі "Соціотерапія" було проведено огляд на наявність алкогольного чи наркотичного сп'яніння, результати якого будуть готові не раніше 21 червня.

Як відомо, після виступу Мярковського у вівторок вдень депутати запідозрили, що він прийшов у Раду в стані алкогольного сп'яніння. Але пізніше в Партії регіонів заявили, що запах був від того, що він приймав ліки.

На вечірньому засіданні парламенту міністр фінансів Юрій Колобов повідомив, що Мярковський госпіталізований і проходить медичне обстеження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування