Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидат від опозиції: Новинський проводив агітацію у школі в порушення закону

Вівторок, 25 червня 2013, 16:44

Кандидат в депутати по 224 округу в Севастополі Дмитро Білоцерковець подав скаргу до ЦВК на його опонента, бізнесмена Вадима Новинського за агітацію на території школи.

Текст відповідної скарги, поданої до ЦВК має "Українська правда".

За твердженням Білоцерковця, 20 червня 2013 року з 19:00 до 20:00 Новинський проводив зустріч з виборцями на території загальноосвітньої школи №23, яка знаходиться за адресою Севастополь, вулиця Степаняна, 13.

"Під час цієї зустрічі було виявлено, що на будинку (в приміщенні) школи було розміщено агітаційні матеріали, а саме плакат із написом російською "Голосуй за Севастополь 7 липня 2013 року. Нові можливості Севастополя. Вадим Новинський" та фото зображенням вказаного кандидата", - сказано у скарзі.

 Скарга Білоцерковця до ЦВК
 

"Крім того, факт розміщення агітаційного плакату саме кандидатом у депутати підтверджується тією обставиною, що Новинський проводив зустріч з виборцями на фоні вищевказаної школи перед агітаційним плакатом", - зазначив Білоцерковець у скарзі.

"Не може бути співпадінням, що власний агітаційний плакат кандидата  було розміщено кимось іншим саме у тому місці, де кандидат проводив зустріч із виборцями", - зазначив у скарзі Білоцерковець.

Опозиціонер наголошує, що законом України про вибори народних депутатів заборонене розміщення агітаційних матеріалів на будинках і в приміщеннях …установи і організацій державної та комунальної форми власності.

"Таким чином, кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 224 Вадимом Новинським під час здійснення передвиборної агітації було порушено частину 4 статті 74 закону про вибори", - зазначив він.

Білоцерковець до скарги додав кілька фото, на яких Новинський виступає перед людьми на фоні будівлі школи, в якій знаходяться дві виборчих дільниці округу № 850059 та №850060.

 
Вадим Новинський виступає перед школою, де розклеєні його плакати 
 

У ЦВК скаргу зареєстрували у неділю 24 червня.

"Українська правда" звернулася за коментарем до штабу Вадима Новинського, але поки відповіді не отримала.

У ЦВК "Українській правді" поки що також не відповіли.

Клікніть для збільшення 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування