Яценюк розказав у США, як вірить у "чудо" від Януковича

Вівторок, 25 червня 2013, 22:17

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний, що в найближчому майбутньому президент зробить перший крок до звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він заявив у понеділок під час публічної лекції в Інституті Брукінгза (Brookings Institution) у Вашингтоні, повідомили в прес-службі партії.

Він нагадав, що одна з ключових умов для підписання Угоди з ЄС – "Юлія Тимошенко має бути на свободі".

Яценюк повідомив, що мав відверту розмову з президентом Віктором Януковичем та його адміністрацією щодо Угоди про асоціацію і шляхів подолання проблем до неї.

"Як на першому кроці до звільнення Тимошенко я наголосив на можливості для неї отримати медичну допомогу за межами України – у Німеччині. Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле, який перебував у Києві кілька днів тому, чітко дав зрозуміти, що німецька влада має змогу забезпечити необхідну медичну допомогу Тимошенко", - сказав він.

"Переконаний, що в найближчому майбутньому президент покаже свою політичну волю до підписання Угоди про асоціацію з ЄС і зробить перший крок до звільнення Юлії Тимошенко", - підкреслив політик.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування