ICTV заявляє, що СБУ змусило журналістів стерти відео

Четвер, 27 червня 2013, 09:41

Телеканал ICTV заявляє, що СБУ змусили журналістів стерти майже все відео з похорону одного з сбушників – Сергія Матховського, який загинув після резонансного ДТП.

Про це йдеться на сайті телеканалу.

"Труну привезли на катафалку Bentley. Це все, що можуть розповісти "Надзвичайні новини", адже відзняте відео знімальною групою примусили стерти численні колеги загиблого. Наголошуємо, не родичі, а саме колеги!" – зазначає телеканал.

"Більше того, деякі з них, піддавшись параноїдальним настроям та, діючи всупереч закону, копирсалися у телефоні репортера, шукаючи там заборонені записи. Яких там на свій превеликий жаль не виявили", - додали на телеканалі.

"Такою завісою таємничості не були окутані свого часу навіть похорони кримінальних авторитетів", - додали в повідомленні.

З цього приводу редакція "Надзвичайних новин" робить офіційну заяву до прокуратури і просить належним чином відреагувати.

Також редакція володіє відео з камер спостережень під час цієї аварії.

Перехрестя вулиць Щербакова і Стеценка. 22 червня, час 6-45 ранку. Чорний Infinity просто пролітає перехрестя, таранить білий автомобіль, та не зупиняючись, вилітає прямо на рейсовий автобус, та від потужного удару перевертається на дах.

В результаті цього ДТП на місці загинула дівчина, що сиділа в машині з сбушниками, пізніше загинув Матховський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування