Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власник "Окко" визнаний найбагатшим Львова, друге місце у власника "Карпат"

Понеділок, 3 червня 2013, 16:43

Глава концерну "Галнафтогаз" Віталій Антонов очолив рейтинг найбагатших мешканців Львова за версією журналу Forbes.

Його статки оцінюють у $ 264 мільйонів, пише видання.

За його інформацією, у Львові майже немає мультимільйонерів, а мільярдерів немає взагалі.

"Вхідний квиток" до десятки найбагатших городян коштує всього $ 12 мільйонів, тоді як статки одесита, який посів 10-е місце в подібному рейтингу, Forbes оцінив в $ 42 мільйони, а дніпропетровця - в $ 67 мільйонів ", - пише видання.

Віталій Антонов
Віталій Антонов

Друге місце серед найбагатших львів'ян отримав власник ФК "Карпати" Петро Димінський. Його статки оцінюють у 170 мільйонів.

Третє місце у Тараса Барщовського, який є власником холдингу TB Fruit, який об'єднує переробні заводи, яблучні сади і транспортну компанію. Його статки оцінюють в 141 мільйон доларів.

Четверте місце в Івана Залізного. Він створив компанію "Оліяр", яка сьогодні входить до трійки найбільших українських експортерів олії. Його статки видання оцінює в 75 мільйонів.

П'яте місце належить Тарасу Кіцмею. Кіцмей створив третю за величиною аутсорсингову компанію в Україні - SoftServe. На нього працює більше 2500 програмістів, з них 2000 з гаком у Львові. Статки Кіцмея оцінюють у 38 мільйонів.

 

Шосте місце зайняв львів'янин Богдан Козак. Йому належить мережа продуктових супермаркетів "Рукавичка". Статки Козака видання оцінило в 26 мільйонів.

Сьоме місце в Миколи Кмітя, IDS Borjomi. Українці зобов'язані Кмітю появою мінералки "Моршинська", виробництво якої він налагодив у 1995-му. Його статки оцінюють у 25 мільйонів.

Восьме місце в Ореста Вовка, статки якого становить 15 мільйонів доларів. Йому належать фірми "Ензим" і "Кормотех".

Дев'яте місце здобув Іван Охабскій, який володіє 99,9% акцій Львівського лікеро-горілчаного заводу. Його статки - $ 14 мільйонів.

Десяте місце у Роман Федишина, якому належать ринки "Шувар" і "Столичний". Його статки оцінюють у $ 12 мільонів.

При розрахунку статків львівських бізнесменів редакцією враховувалися всі активи (підприємства, нерухомість, земельні ділянки, пакети акцій, предмети розкоші), а також M & A-угоди учасників списку.

При розрахунку вартості непублічних компаній використовувалася інформація про їх виручці, виробництві, прибутку, боргах станом на 30.06.2012 року.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування