Янукович направив депутатам послання на 576 сторінках і не прийшов

Четвер, 6 червня 2013, 09:48

Президент Віктор Янукович звернувся до верховної ради з щорічним посланням.

Воно було оприлюднено на сайті президента у четвер.

Послання на 576 сторінках складається з чотирьох розділів, присвячених Економіці і соціальній сфері "в умовах глобальної нестабільності", гуманізації суспільного життя, розвитку і забезпеченню функціонуванню інститутів народовладдя. Четвертий розділ називається "Україна в нових умовах глобалізованого світу".

Загальне керівництво підготовкою послання здійснював Глава Адміністрації Президента України, доктор економічних наук С. В. Льовочкін.

Над підготовкою тексту послання працював авторський колектив під керівництвом директора Національного інституту стратегічних досліджень А. В. Єрмолаєва.

Список авторського колективу складається з 10 сторінок.

За словами представника президента у парламенті Юрія Мірошниченка, послання буде передано депутатам у четвер.

"Сьогодні народні депутати України отримують примірник Щорічного Послання Президента України до Верховної Ради "Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2013 році", – повідомив Мірошниченко.

Коментуючи те, що Послання Президента України надається народним депутатам у вигляді письмового документу, Мірошниченко зазначив, що така практика вже використовувалась минулого року.

Також Представник Президента нагадав, що Глава держави перебуває зараз з офіційним візитом у Республіці Сербія, де представляє інтереси України на міжнародному рівні.

Украънська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування