"Регіони" не хочуть тягнути з виборами у проблемних округах до осені

Четвер, 6 червня 2013, 13:19

Партія регіонів наполягає на проведенні виборів у 5 проблемних округах до моменту підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це заявив лідер фракції Олександр Єфремов, коментуючи опозиційну вимогу щодо необхідності проведення виборів наприкінці жовтня.

Він нагадав, що вирішення питання виборів є однією з вимог для підписання угоди про асоціацію з ЄС, яку Україна має виконати.

"Мабуть, комусь хочеться не виконувати цю вимогу Євросоюзу", - сказав Єфремов, натякаючи на те, що проводити вибори у жовтні надто пізно.

"Знаючи про це, представники опозиції роблять усе можливе, щоб затягнути розгляд цього питання до осені, щоб Україна не виконала цієї вимоги", - наголосив він.

"Чому, маючи можливість зараз провести вибори – хоча ми їх могли провести ще в березні, якщо б у колег з опозиції було таке бажання… - комусь зараз хочеться не виконати наше зобов’язання перед Євросоюзом?", - зазначив Єфремов.

На уточнююче запитання, чим не влаштовує Партію регіонів початок вересня, на який опозиціонери також пропонували призначити вибори, Єфремов відповів:

"Ми пропонували провести ці вибори іще з зими, але їх (опозиціонерів) щось не влаштовувало. Нас влаштовує будь-яка дата. Однак нас не влаштовує те, що в опозиції постійно міняється думка".

Як відомо, опозиція непокоїться, що Партія регіонів проштовхне ідею проведення виборів у проблемних округах влітку, коли люди у відпустках і не всі зможуть проголосувати.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...