Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів готує позачергове засідання, можливо "виїзне"

П'ятниця, 7 червня 2013, 10:23

Лідер Фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що ПР збирає підписи за проведення позачергового засідання Верховної ради.

Про це він заявив на брифінгу у п'ятницю.

"Ми знайдемо можливість прийняти закони без опозиції і це буде зроблено", - сказав він.

"Я дав  відповідне доручення зібрати необхідну кількість підписів для проведення позачергового засідання. Як тільки підписи будуть, ми офіційно це оформимо і коли вважатимемо необхідним, засідання проведемо", - сказав Єфремов.

"Ми зберемо необхідні законопроекти і проголосуємо", - пояснив він.

На питання чи це буде засідання для всіх, чи лише для більшості, він відповів: "Це буде засідання для тих, хто хоче працювати над законодавством".

"Воно може бути виїзним, якщо буде заблокована Рада. Коли засідання планується, сказати не можу, бо рішення ще не було", - наголосив Єфремов.

Він також додав, що преса буде запрошена на засідання. "Але в залежності від того, яке приміщення ми оберемо, будемо її запрошувати", - додав він.

"Як ви собі уявляєте, представники опозиції блокують роботу парламенту, ми хочемо провести закони і на це  будемо запрошувати тих, хто блокує парламент. Звичайно ні. Будуть запрошені лише ті, хто хоче займатися законодавчою роботою. А хто хоче вставляти палки в колеса, зустрінемось тут і будемо вести дискусію далі", - сказав він.

Водночас він наголосив, що у п’ятницю "виїзного засідання" у не буде.

Крім того, він дав зрозуміти, що силового розблокування не буде.

"Якщо представники Батьківщини намагаються спровокувати нас, що мовляв лише вони блокують і тому ми будемо викидати жінок, то цього не буде, ми це пережили кілька років тому. Фракція ПР стала значно розумнішою за цей час", - зазначив він.

Разом з тим в "УДАРі" заявили, що конкретної мети для блокування немає. Про це заявив нардеп Володимир Курінний, пише "Чесно".

"Ніхто не знає, навіть сама "Батьківщина", навіщо вони сьогодні блокують трибуну. Це вперше в історії України - люди заблокували і не знають, для чого", - сказав нардеп.

Він уточнив, що трибуну зараз блокують лише представники "Батьківщини".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування