Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко їдуть "гості" з Німеччини?

Неділя, 9 червня 2013, 19:22

Лікарі з берлінської клініки "Шаріте" планують відвідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко у харківській Центральній клінічній лікарні № 5.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" поінформоване джерело, лікарі приїжджають в Україну в неділю увечері і планують оглянути екс-прем'єра та поспілкуватися з українськими колегами зранку 10 червня.

Разом з тим у ЦКЛ № 5 та Державній пенітенціарній службі дану інформацію офіційно не підтверджують і не спростовують.

Наприкінці лютого глава клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль заявив, що Тимошенко потребує подальшого лікування. Також він наголосив, що "українська сторона не дала змоги провести заплановане на 22-23 лютого 2013 року обстеження пацієнтки у Харкові".

У травні перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив: "Юлія Володимирівна тривалий час демонструє важку тривалу хворобу, яка перешкоджає їй брати участь у слідчих діях (у справі про вбивство Щербаня.- УП). Вона може так себе вести дуже довго. У випадку, якщо хвороба не заважатиме Тимошенко, слідчий допитає її як підозрюваного і продовжить виконання слідчих дій".

Окрім того Тимошенко проходить у справі ЄЕСУ.  Попереднє засідання у справі відбулося 19 квітня 2012 року без участі Тимошенко. З того часу суд неодноразово відкладав початок розгляду справи по суті через відсутність підсудної.

Перед останнім засіданням суду у червні екс-прем`єр звернулася до суду з проханням розглянути клопотання про закриття кримінальної справи, оскільки вона знаходиться на стаціонарному лікуванні в Харкові.  Наступне засідання Київського райсуду Харкова з розгляду у справі ЄЕСУ призначено на 5 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування