Тестувати свою російську захотіли лише 2% випускників

Неділя, 9 червня 2013, 20:02

Для участі у тестуванні зовнішнього незалежного оцінювання з російської мови, яке відбудеться 10 червня, зареєструвалися 6902 абітурієнти з 322 тисяч.

Як повідомляє "Освіта.ua", тестування з російської мови не є популярним предметом серед більшості учасників ЗНО.

Цього року для участі у тестуванні зареєстровано 6 902 учасника. Зокрема, у Києві складати ЗНО з російської мови виявили бажання 252 абітурієнти.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з російської мови у 2013 році складається із завдань трьох форм і містить 51 завдання. Останнє завдання тесту передбачає створення власного висловлювання на запропоновану тему за виконання якого абітурієнти зможуть отримати від 0 до 20 тестових балів.

Максимальна кількість балів, що передбачена за виконання усіх завдань тесту ЗНО з російської мови складає 88 балів.

На розв’язання завдань учасникам ЗНО з російської мови буде відведено 150 хвилин.

Тестування з російської мови розпочнеться 10 червня об 11:00, а допуск до пункту тестування буде здійснюватись з 10:15 до 10:50.

Як відомо, обов’язковими документами для допуску до пункту тестування є оригінали сертифіката ЗНО; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Зовнішнє незалежне оцінювання проходить з 3 по 27 червня, для участі у ЗНО зареєструвалися 322,5 тисячі бажаючих. З них майже 80 тисяч осіб (близько 25%) – випускники загальноосвітніх шкіл минулих років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування