Бурджанадзе обіцяє заарештувати Саакашвілі, якщо переможе

Середа, 10 липня 2013, 15:02

Лідер "Демократичного руху" Грузії кандидат у президенти Ніно Бурджанадзе, у випадку її приходу до влади першим, хто сяде у в'язницю, буде Михеїл Саакашвілі.

Про це вона заявила в ефірі "25-го каналу", передає Грузія Онлайн

"Після мого приходу до влади пройде розслідування, яке покаже всім, що "Національний рух" є злочинною організацією", - заявила вона.

"Арешт 7 високопоставлених чиновників нічого не означає, справи повинні бути розслідувані нормально. У зв'язку з 26 травня, мав бути затриманий не тільки Вано Мерабішвілі, але й дуже багато інших людей, імена яких лежать на поверхні", - заявила вона.

"Першим, хто сяде у в'язницю, буде Міхеїл Саакашвілі. Якщо це розкритикує Захід, то в такому разі, для мене нічия підтримка важлива не буде", - заявила вона.

У той же час вона впевнена, що під час її роботи спікером парламенту, вона ніяких злочинів не скоїла.

"Коли я була спікером парламенту, не було війни, нічого важливого зіпсовано не було. Мені багато чого вдалося призупинити. Якщо виявлять злочин, скоєний мною, то я готова відповісти. Мене навіть обвинуватили в убивстві й досі, нова влада ніяк не розслідувала дану справу", - зазначила Бурджанадзе. 

Бурджанадзе в Батумі відкрила свій регіональний виборчий штаб.

Як відомо, після парламентських виборів, які сила Саакашвілі програла, прем'єром став його опонент Бедзіна Іванішвілі.

Після зміни кабінету міністрів, були арештовані багато з людей, близьких до Саакашвілі, у тому числі колишній прем'єр Вано Мерабішвілі.

Президентські вибори в Грузії призначені на жовтень цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування